Varázslatos mesefilmek magazin (1. szám / 2011.november) - Varázslatos mesefilmek - Classic

A magazin ötlete már régóta a fejemben van, ugyanis egy blog nem ér fel semmilyen könyvvel, újsággal amit az ember magáénak tudhat, emiatt októberben elhatároztam, megvalósítom ezt az ötletemet, hogy a mese blogból újság szülessen. Szimplán az a cél vezérelt, hogy valami maradandót alkossak, és az, hogy megtudjam mennyi embert érdekel a dolog. A Varázslatos mesefilmek magazin több cikket is tartalmaz, melyek közt lesz ami a blogon már megtalálható, -többek közt mesebemutatók- viszont vannak olyan cikkek is amik kizárólag a magazin számára készültek, így újdonságnak számítanak. Többféle forrásanyagból állítottam össze a magazint, amit igyekeztem egy átlag ember nyelvezetére alakítani úgy, hogy lehetőleg mindenki megértse. Szeretnék ezzel a magazinnal minden érdeklődőnek kedveskedni, az első 5 megrendelő viszonylag gyorsan meg is kapja. A rendelés ingyenes, viszont mivel a nyomtatási, spirálozási egyéb munkálatok lassabban mennek, ezért minél többen rendelik meg, annál későbbre tudom csak biztosítani, hogy kézhez kapja a kedves megrendelő a magazint. Megmutattam pár ismerősömnek is, mi a véleményük az újságról, többségük szerencsére pozitív véleménnyel volt. Mivel ez még csak az első szám, ami lényegében bemutató példány, a következő szám készítésénél mások véleménye nagyon sokat fog számítani. Sajnos én se vagyok hibátlan, az újság tartalmazhat nyelvhelyességi vagy tartalmi hibákat is, annak ellenére, hogy tüzetesen átnéztem ezeket. Egyébként a tartalom összeállításánál azt vettem figyelembe, hogy minél érdekesebb dolgok kerüljenek az újságba, és ne csak a blogon megtalálható mesebemutatók, hanem olyan cikkek is amiket sokan érdekesnek találhatnak. Remélem mindenkinek tetszeni fog! Megjelenik egy évben kétszer. Rendeljétek meg ingyen!

    Ingyenesen megrendelhető egész évben az E-mail címemen keresztül

    • Ingyenesen megrendelhető a következő e-mail címen: bolong_17@freemail.hu
    • Az e-mail tartalmazzon egy nevet és lakcímet, hogy tudjam hová küldjem a magazint. Természetesen ezek az adatok nem szivárognak ki, bizalmasan kezelem  :)
    • A magazin tartalmából: Vuk, Az Oroszlánkirály, Animációs filmtörténet, rejtvények.

    A magazinban lesz egy pályázati felhívás is, amit decemberben fogok részletezni itt a blogon és szintén a bloghoz kapcsolódó Varázslatos mesefilmek Facebookos oldalán. Annyit elárulok, hogy a gyerekek rajztudására lesz majd szükség!
    Megrendelni érdemes minél hamarabb, hiszen az első 5 megrendelő viszonylag hamar megkapja majd a magazint, a minél későbbi megrendelőknek viszont majd többet kell várni, de idővel ők is kézbe vehetik majd. Így ha szereted a mesefilmeket, és szeretnél egy példányt a magazinból, bátran rendeld meg :)

    FIGYELEM!

    A MAGAZIN NEM MESEKÖNYV!

    Azok a megrendelők akik már rendelkeznek egy példánnyal, véleményüket szívesen fogadom!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazslatosmesefilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr673386067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solei 2011.12.12. 23:58:37

Szeretnénk mi blogolvasók, hogy a Once upon a time című sorozatról is szó legyen, mert ez egy modernkori feldolgozása a régi mesefilmeknek! Köszi előre is: Aranka

filmekkritika 2011.12.13. 00:01:38

Így van énis egyetértek!!! Nagyon jó sorozat, ajánlom, hogy erről is legyen szó.

Macsupicsu
süti beállítások módosítása